TOKAT / YEŞİLYURT - YUNUS EMRE İLKOKULU

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE birimince yürütülen ‘’Matematik Her Yerde’’ projesi kapsamında okulumuzda yarışmalar yapıldı.

Öğrencilerimiz ilgili kategorilerde hazırladıkları uçak, topaç ve balon gücüyle hareket eden arabalarını yarışmalarda eğlenerek sergilediler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ve ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümünü kutluyor,kahraman ecdadımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Deyim ve Atasözü Resimleme çalışmaları okulumuzda sergilendi.

Sergimizi, Yeşilyurt Kaymakam Vekili Sn. Murathan CEBECİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Nihat AYMAK ziyaret ederek öğrencilerimizin çalışmalarını incelediler.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 1. dönem sonu faaliyet planı görselde yer almaktadır.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 85'inci yılında okulumuzda hazırladığımız anma programımız.

Ulusumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk' ümüzü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz tarafından hazırlanan programla kutlandı.

May

Okul sporları faaliyetleri kapsamında 12.05.2022 tarihinde okul bahçemizde 1.2.3.4. sınıflar ve özel eğitim sınıfındaki öğrencilerimiz fiziksel etkinlik oyunları oynanmıştır.

Nis

23 Nisan gururumuz 102 yaşında... Gönülden kutluyoruz. Bu güzel panoyu hazırlayan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ayşe AÇIKGÖZ'e teşekkür ediyoruz.

Hoş geldin Ramazan

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 2019 Salı günü İlçemiz Hükümet Konağı önünde saat:13.30 da coşkuyla kutlandı.